Theaterwerkplaats Tiuri zet theaterhelden in het zonnetje


ROOSENDAAL - Op vrijdag 19 augustus om 14.00 uur sluit Theaterwerkplaats Tiuri in Roosendaal het project Theaterhelden af, dat twee weken eerder, op 1 augustus van start ging. Gedurende deze twee weken gingen de acteurs van Theaterwerkplaats Tiuri op zoek naar de theaterheld(in) in zichzelf.

Theaterwerkplaats Tiuri maakt het onzichtbare talent van acteurs en actrices met een (verstandelijke) beperking zichtbaar. Behalve op het podium brengt Tiuri, met het project Theaterhelden, de acteurs nu ook opvallend in beeld op de website. Met het scherpe oog van fotografe Jimke Joling zijn de acteurs zo puur mogelijk vastgelegd op foto en op film en vanaf vrijdag te bewonderen op de website theatertiuri.nl/theaterhelden.

Donatie Kiwanis

Het project Theaterhelden is mogelijk gemaakt door een donatie van de serviceclub Kiwanis Roosendaal. Dit bedrag is verdubbeld door de NSGK, de Nederlandse Stichting voor het Gehandicapte Kind, zodat de werkplaats van Tiuri in Breda het project Theaterhelden ook kan uitvoeren. In Breda start het project op maandag 22 augustus en op 2 september is de feestelijke afsluiting.

Theaterwerkplaats Tiuri maakt sinds 2003 theaterproducties met acteurs met een (verstandelijke) beperking. Er is een werkplaats in Breda en een in Roosendaal. In de theaterwerkplaats leidt Tiuri de deelnemers op tot theatermaker. Deelnemers leren acteren, dansen, bewegen, en krijgen inzicht in hoe een voorstelling wordt gemaakt. Meer informatie op de website www.theatertiuri.nl. 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516715234500&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/roosendaal&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>

FOTOSERIESVacatures

DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief