Zomerweken bij Theaterwerkplaats Tiuri


ROOSENDAAL - Er is nog plaats bij de zomerweken van Theaterwerkplaats Tiuri. Ben je scholier bij het speciaal onderwijs en ben je 14 jaar of ouder en heb je interesse in theatermaken: geef je dan op! We gaan elke week met een ander thema aan de slag.

De week van 22-26 augustus staat in het teken van cabaret en de week daarna, van 29 aug - 2 september staat een Music all-in op het programma met zang en dans. We werken van maandag tot en met vrijdag overdag en elke week wordt afgesloten met een presentatie op de vrijdagmiddag. Voor de presentatie mag je zelf ook publiek uitnodigen!

De zomerweken vinden plaats op de werkplaats zelf aan het Kadeplein 4 in Roosendaal. Je kunt je opgeven voor een of alle twee de weken via de website www.theatertiuri.nl. Op de website is ook meer informatie over de zomerweken te lezen. Jongeren tot 18 jaar uit gezinnen die minder draagkrachtig zijn, kunnen een beroep doen op het Jeugdcultuurfonds voor deelname. Meer info op de site. 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516715234500&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/roosendaal&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>

FOTOSERIESVacatures

DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief