Snoepjes voor oog en oor tijdens opening Eye-Candy 9


ROOSENDAAL - Afgelopen zondagmiddag werd er in de galerie van Anita Ammerlaan aan de Markt in Roosendaal een mooi feestje gevierd ter ere van de opening van expositie Eye-Candy 9. Naast het werk van 12 professionele kunstenaars, zorgde het trio Los Perdidos voor een lekker swingend feestsfeertje en prikkelde dichter Kees van Meel de hersenen met een prachtig gedicht over de handgemaakte bluesgitaren van Remko Willems.

De officiële opening werd zondagmiddag rond half drie verricht door de Roosendaalse cultuurwethouder Hans Verbraak. Waarbij hij de tijd nam om alle 11 aanwezige exposanten aan het publiek voor te stellen en iets te laten vertellen over hun kunst. Ook sprak hij zijn waardering uit voor de passie van de exposanten, de muzikanten, Kees van Meel en de organisatie van deze expositie.

Ondanks het feit dat er afgelopen zondag tal van andere activiteiten waren in Roosendaal e.o., zoals o.a. Plein 7 op het Tongerloplein, bezochten meer dan 250 mensen de feestelijke opening.

De bezoekers genoten zichtbaar van de geëxposeerde kunst, het gedicht van Kees van Meel en de heerlijke live muziek door Los Perdidos.

Eye-Candy 9 wordt georganiseerd in de grote galerie van Anita Ammerlaan, wat zij tevens gebruikt als atelier, van maar liefst 1150 m². De volgende professionele kunstenaars deel aan de expositie: Conny Paap, Marieke Samuels, Dorine Latenstein, Ria de Maat, George Calis, Ingrid Jansen, Erika Stanley, Remko Willems, Peer van Gennep, Robin Looy, Jos Rijff en Anita Ammerlaan.

De organisatie van Eye-Candy 9 ligt in handen van kunstenaar Anita Ammerlaan en haar echtgenoot Patrick Roelofs, die samen de expositieruimte aan de Markt 39 in Roosendaal uitbaten. De expositie is voor iedereen gratis te bezoeken van vrijdag tot en met zondag van 12:00 tot 17:00 uur en loopt tot en met 29 november. Van 18 tot en met 20 september is de galerie gesloten wegens deelname van Anita aan een kunstevenement in Duitsland.

Locatiegegevens: Atelier Expositieruimte kunstenaar Anita Ammerlaan, Bezoekadres: Markt 39 in Roosendaal, www.anitaammerlaan.com 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516715234500&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/roosendaal&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>

FOTOSERIESDIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief