Tiuri speelt Buitenboel in openluchttheater Vrouwenhof


ROOSENDAAL - Vrijdag 7 augustus presenteert Stichting Theaterwerkplaats Tiuri om 14.00 uur het resultaat van zomerweek Buitenboel in openluchttheater Vrouwenhof. Buitenboel is een onderdeel van de zomerweken die Tiuri jaarlijks organiseert.

Buitenboel gaat over de boel op stelten zetten. Wordt het watertheater of genieten van de zomerzon? Het gaat over buiten en interactie met de omgeving. Wat gebeurt er als je iets geks doet? Of iets liefs? Of iets bijzonders? Laat je verassen, prikkelen, boeien en uitdagen. Om 14.00 uur is iedereen van harte uitgenodigd om te komen kijken naar de presentatie Buitenboel in het openluchttheater Vrouwenhof te Roosendaal!

Wil je meedoen met één (of meerdere) van de zomerweken, schrijf je dan in via www.theatertiuri.nl

Wil je komen kijken naar de voorstelling? Laat het Theaterwerkplaats Tiuri even weten want de plaatsen zijn beperkt. Entree als toeschouwer is 1 euro en dat is inclusief consumptie.

Iedere vrijdag wordt het resultaat van de zomerweek gepresenteerd om 14.00 uur. Op vrijdag 7 augustus zijn we te gast in het openluchttheater. De andere data van de zomerweken zijn we te vinden in de theaterwerkplaats Roosendaal.

Agenda themaweken: 27 t/m 31 juli: Toon & Annie; 3 t/m 7 augustus: Buitenboel; 10 t/m 14 augustus: Musical; 17 t/m 21 augustus: Liedjesfabriek; 24 t/m 28 augustus: Zomermix. 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516715234500&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/roosendaal&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>

FOTOSERIESVacatures

DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief