Afrondings percentage net te laag voor Keep Fit'70 1

Door: Janny Mathijssen algemeen

ROOSENDAAL - Het was zover de tweede thuiswedstrijd van Keep Fit 1. Na de vorige thuiswedstrijd te hebben gewonnen stond vandaag PSV 1 voor de deur. Met afwezigheid van Jelle werd Fabian opgeroepen om mee te spelen bij 1 en zo ging Keep Fit 1 met goede moed de wedstrijd in.

De eerste helft ging gelijk op. Keep Fit speelde het spel goed en was verdedigend ook gefocust. Hier uit kwamen goede kansen die door onder andere Fabian, Wouter, Helen en Sofie werden afgemaakt. Helaas was het afrond percentage weer aan de lagen kant. Hierdoor kon PSV gelijk komen en eindigde de eerste helft in een 7-7 gelijkspel.
Keep Fit begon de 2de helft sterk met een paar snelle doelpunten van Peter, Damian en Wouter. Hierdoor stond het 10-8 en Keep Fit had de wedstrijd onder controle. De doelpunten vielen helaas niet meet zo makkelijk en hier profiteerde PSV uiteindelijk van. Op deze wijze kwam Keep Fit 10-13 achter en moesten we een inhaal slag maken. Helaas is dat niet meer gelukt. Hierdoor was de eindstand uiteindelijk 12-15.
Keep fFt speelde weer een goede wedstrijd waar de kansen net verkeerd vielen. De volgende keer zullen we zeker winnen.

Keep Fit '70 2
Om half 10 vertrokken wij vanuit Roosendaal naar Veldhoven waar wij om half 12 de wedstrijd begonnen tegen SDO. SDO kwam al snel met 2-0 voor te staan. Na een overtreding tegen Michou maakte Anne een strafworp en werd het 2-1. Wij kregen weer een doelpunt tegen, maar al snel daarna schoot Bart er een afstandsschot in. Vanaf dat moment liep het een tijdje gelijk op, toch bleef SDO telkens een doelpunt voor. Gelukkig maakte toen Fabian een afstandsschot waardoor het 6-6 gelijk werd. Snel daarna maakte Bart een strafworp, Fleur een afstandsschot en Anne een vrije bal. Vlak voor rust, stonden we dus een korte tijd voor in punten. Het fluitsignaal klonk, rust. Na de rust kwam SDO redelijk snel terug met 2 doelpunten. Daarna maakte Bart nog een afstandsschot. Hierna liep het helaas niet zo lekker meer bij ons, de ballen gingen er maar niet in. Bij SDO vielen ze wel. Ze kwamen met 17-10 voor te staan. Petry maakte nog een korte schot en toen klonk het eindsignaal. De eindstand was 17-11. Het was jammer dat we verloren hebben, maar we hebben zeker een goede pot gespeeld. [l]