Insigne 2018.
Insigne 2018. Foto: R. Koevoet

Puitelaand begint het jaar flitsend

Door: Janny Mathijssen algemeen

HEERLE - Het nieuwe jaar is nog maar net begonnen maar de Puitelaandse carnavalsagenda staat al weer bomvol. Omdat het dit jaar redelijk vroeg carnaval is, moeten de puiten ook al heel vroeg beginnen met de voorbereidingen voor de carnaval.

Begin januari staat de uitreiking van de Puitekraant alweer op het programma. Eerst zullen de vrijwilligers van stichting Kinder Carnaval Heerle het buitengebied van Heerle langsgaan. Bij het buitengebied wordt de uitreiking Puitekraant/collecte en insigneverkoop gecombineerd.
Het binnen gebied van Heerle is daarna aan de beurt. Eerst zal daar de Puitekraant/collecte gedaan worden en een paar weken later is er voor iedereen in het binnen gebied de gelegenheid om onze insignes te kopen. Insignes en vlaggen zijn hierna ook nog te koop via de site www.puitelaand.info.

Insigne
Het insigne is dit jaar niet gestegen met zijn prijs maar juist gezakt. Stichting Kinder Carnaval Heerle is van mening dat wanneer de kosten lager zijn om het insigne te maken dat de bevolking van Puitelaand dit ook mag merken. Besloten is om het insigne van €4 naar €3,50 te laten dalen in prijs. Lijkt ons niet meer dan de juiste beslissing geven de leden van SKCH aan. De kwaliteit van het insigne is er niet minder op geworden trouwens. Nog steeds staat de Puit in het middelpunt van het insigne. Wie wil deze nou niet hebben.

Puitekraant
De Puitekraant is weer een mooie kraant geworden. De advertentiecommissie en de redactie hebben alles aangeleverd en daarna is Hans Cox er mee aan de slag gegaan om er een geweldig mooie kraant van te maken. Alle informatie en leutige stukjes voor carnaval 2018 staan hierin. Bij de uitreiking van de Puitekraant hebben de vrijwilligers een collectebus bij zich voor een vrijwillige bijdrage. Alle donaties komen ten goede van de organisatie van Carnaval 2018. Onze dank daarvoor.
U bent van harte welkom op een van onze activiteiten in Puitelaand. [l]



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief