Afbeelding

Kom ook het handbal ervaren bij HV Heerle

Door: Janny Mathijssen algemeen

HEERLE - Ook zo genoten van onze Nederlandse dames tijdens het WK-handbal in Duitsland? Wat waren ze weer goed hé. Niet alle wedstrijden liepen zoals iedereen zou hopen, maar de manier waarop de dames iedere keer weer terugkwamen in de wedstrijd, daar kan je alleen maar bewondering voor hebben.

WK dames handbal
De Noorse dames waren echt te sterk, bijna jammer dat zij geen Wereldkampioen zijn geworden. Dit bevestigt alleen maar dat de top 4 (Frankrijk, Noorwegen, Nederland en Zweden) heel dicht bij elkaar zit. En brons, ofwel 3e van de wereld worden, dat is toch echt knap hoor. Wat een leuke dingen lieten de dames weer zien. Iedereen was even belangrijk en straalde evenveel vechtlust, plezier en respect voor elkaar uit.
Oranje dames van harte gefeliciteerd met het behalen van het brons! Bedankt voor deze geweldige promotie van onze Handbalsport. Wij van HV Heerle hebben er weer van genoten!

Meedoen
Vond jij het ook leuk? Kom dan een keer meedoen. Op 6 januari vindt onze nieuwjaarstraining plaats in Harella. Hier gaan we sportief het nieuwe jaar in en krijgen de jeugdleden clinics van onze dames- en heren senioren. Ook als je (nog) geen lid bent, ben je van harte welkom!
Van 13.30 tot 15.00 is de training voor kinderen van 6 t/m 10 jaar. De training voor kinderen van 11 t/m 18 jaar zal van 15.15 tot 17.00 plaatsvinden.
Kan je dan niet? Kom dan eens op onze trainingen een kijkje nemen! Je mag 3x gratis meetrainen voordat je beslist of je wilt komen handballen. Wil je weten op welke dag en uur jij mee kunt trainen, mail dan even naar info.hvheerle@gmail.com, of kijk even op onze site www.hvheerle.nl [l]



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief