Afbeelding
Foto: Rob van Mechelen

THOR winter challenge op 21 januari

Door: Janny Mathijssen algemeen

ROOSENDAAL - Je bent toch ook van de partij op zondag 21 januari. Beleving is tegenwoordig hét toverwoord. De atletiek en recreatiesportvereniging THOR uit Roosendaal speelt daarop in met het organiseren van een aantal trailruns, wandeltochten en als primeur prestatieve Nordic Walking tochten in en om het Sportpark Vierhoeven aan de Nispenseweg 5 in Roosendaal.

Na ruim 50 jaar komt daarmee ook een einde aan de Thorcross. Maar niet getreurd THOR, in directe samenwerking met Footprint, gaat verder met een nieuw evenement onder een nieuwe naam. Reden is de afnemende belangstelling voor het concept ‘Cross’ en de behoefte aan iets nieuws

.

Winter Challenge
Een concept met als uitgangspunt sportief samenzijn voor elk wat wils, voor groot en klein, voor wandelaars en hardlopers. Niet het presteren alleen staat centraal, maar ook het belang van het genieten van de natuurlijke omgeving van Roosendaal en een uitje voor de gehele familie.
Het programma ziet er als volgt uit: 09.00-09.30 uur Inschrijving 6/10 km en Kids Obstacle Run|
09.30-10.00 uur Inschrijving 10/21 km
09.30 uur 6/10 km Start-Up trail running (5-12 km/uur)
6/10 km Wandelen
6/10 km Prestatietocht Nordic Walking
09.45 uur Kids Obstacle Run (Op en rond Sportpark Vierhoeven)
10.15 uur 10/21 km Start-Up trail running (> 10 km/uur)
13.00 uur Einde evenement
Inschrijven via: www.inschrijven.nl

Nadere info
www.thor-roosendaal.nl - www.footprinttrailssimplesite.com
THOR treedt die dag op als gastheer en hoopt met de deelnemers er een mooie dag van te maken. De trailruns door en over de Rucphense Heide en over het prachtige Landgoed Visdonk zal voor Roosendalers en Niet-Roosendalers een uitdagende opdracht zijn. Grote bergen en dalen zullen dan wel niet tot de mogelijkheden behoren, maar ook zonder kan het een uitdagend geheel zijn.
Met name ook de Kids Obstacle Run zal voor de jeugd een uitlaatklep zijn om alle uren van stilzitten in de voorbije weken achter zich te laten.
Om de gehele familie in beweging te krijgen zijn er ook tochten uitgezet voor Wandelaars en Nordic Walkers. Gaat het hier niet direct om hele lange afstanden, het uitdagende zit in het parkoers en de beleving die de wandelaars er zelf aan geven.
In het gezellige THOR honk zullen er naast Koek en Zopie ook Glühwein en andere versnaperingen zijn om na het evenement nog even na te praten over een uitdagend nieuw geboren activiteit van het altijd bruisende THOR.
Locatie: Thorhonk arsv THOR, Sportpark Vierhoeven, Nispenseweg 5, Roosendaal, 0165-552100/06-83050162. [l]



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief