Foto: René Bruijnincx

Narrige tentoonstelling is feest van herkenning

ROOSENDAAL – In de Kwakkelkooi werd zondagmiddag een Narrige tentoonstelling geopend door Prins Markus I van Tullepetaonestad. En zoals de Oogeid dat feilloos aanvoelde, liet hij de openingshandeling in de schouwburg in Roosendaal graag over aan zijn Narreke Malou.


Zij gaf de toeschouwers een rood neusje, zodat ze de tentoonstellingsruimte konden betreden.

Narrenpakken

Cor Verbocht, voorzitter van Stichting Carnaval en 750 jaar Roosendaal, complimenteerde Stichting Stoep, de Kring en Leo van Dongen met het uitermate carnavaleske resultaat en de link naar de historie van het feest in het kader van 750 jaar Roosendaal. Veel narren hadden positief op de uitnodiging gereageerd en zagen hun carnavaleske rol uitvergroot aan zich voorbijgaan. De originele Narrenpakken stonden te kijk en schitterende foto’s en attributen lagen in diverse vitrines om bekeken te worden. Voor veel genodigden was het dus niet alleen een feest van herkenning, maar in feite een reünie van Tullepetaonse narren. Narreke Malou verraste voorzitter Iwan van Strien van STOEP met haar allereerste Narrenpak dat zo de tentoonstelling compleet maakte. Tentoonstelling is te bezichtingen tot en met 4 februari tijdens de openingsuren van de schouwburg.

BIJDRAGE RENÉ BRUIJNINCX

reageer als eerste


<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516715234500&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/roosendaal&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>

FOTOSERIESVacatures

DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief