Afbeelding

Theaterwerkplaats Tiuri speelt ‘Lang, héél lang geleden’

Algemeen

ROOSENDAAL - Op zaterdag 9 december om 19.30 uur speelt Theaterwerkplaats Tiuri de première van de voorstelling 'Lang, héél lang geleden舰' in Schouwburg De Kring Roosendaal. De voorstelling is daarna nog te zien op zondag 10 december om 14.30 uur, ook in Schouwburg De Kring.

'Lang, héél lang geleden舰' is een voorstelling vol avontuur over vriendschap, samenwerken en jezelf mogen zijn. De regie is in handen van Sharon Merk. Een korte vooruitblik:

Lang, héél lang geleden in een koninkrijk hier ver vandaan ging alles precies zoals het moest. Het volk was niet gelukkig, maar ook niet ongelukkig. Iedereen deed zijn 'eigen ding' zonder zich met een ander te bemoeien. Precies zoals de koningin het graag zag. Tot dat één toverspreuk alles zou veranderen舰

Kaarten zijn te koop via de website van De Kring: www.dekringroosendaal.nl en aan de kassa. De voorstelling is voor jong (4+) en oud geschikt.

Theaterwerkplaats Tiuri

Theaterwerkplaats Tiuri maakt theaterproducties met acteurs met een (verstandelijke) beperking. Er is een werkplaats in Breda en een in Roosendaal. In beide theaterwerkplaats leidt Tiuri de deelnemers op tot theatermaker. Deelnemers leren acteren, dansen, bewegen, en krijgen inzicht in hoe een voorstelling wordt gemaakt.



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief