Afbeelding

Opgeven voor straatmuzikanten concours

Algemeen

ROOSENDAAL - Zondag 13 augustus organiseert de Stichting Blues Promotions Roosendaal in samenwerking met Beleef 't in Roosendaal een muzikale talenten concours in Roosendaal. Dit ook na aanleiding van het 15 jarig bestaan van de Stichting. SBPR heeft als doelstelling om iedereen uit heel Nederland en zelfs België, jong of oud te helpen en een extra opstapje te geven tot een Podium.

Verspreidt over een tiental locaties zijn er vanaf 13.00 uur in het winkelcentrum van Roosendaal optredens van muzikale talenten zowel, solo, duo, trio als grotere samenstellingen, met of zonder instrumenten. De optredens zijn onversterkt. Er is een roulerend systeem, zodat de talenten hun act op verschillende plaatsen kunnen tonen aan het publiek. Per locatie heb je max. 20 minuten om te laten zien en horen wat je kan.

Er lopen een viertal onafhankelijke juryleden rond, die de acts beoordelen volgens een puntensysteem op: muzikale kwaliteit- presentatie -zang - reactie publiek.

Vanaf 18.00 uur komen de 3 beste acts op het grote podium, met een back line, om hun act nogmaals uit te voeren, maar dan wel versterkt. Het publiek kiest de uiteindelijke winnaar, door een stembiljet in te vullen.

Prijzen

De winnaar ontvangt de Gouden Roos een kunstwerk, eenmalig ontworpen door kunstenares Marijke Maas. Verder een geldprijs van 500, - euro en een studio opname. De 2de plaats een trofee en 300, - euro; 3de plaats trofee en 150, - euro.

Aanmelden

Heb je muzikaal talent en wil je dit delen met het publiek, meld je dan nu gratis aan, via een aanmeldingsformulier op de website www.sbpr.nl.

Aanmelding sluit op 1 augustus 2017.



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief