Afbeelding

25-jarige man mishandelt op de Markt, dader rijdt weg op scooter

Door: Amber Kuijs 112 Meldingen

ROOSENDAAL - Een 25-jarige man uit Roosendaal is in de nacht van vrijdag op zaterdag 5 mei mishandeld op de Markt in Roosendaal. Hij heeft aangifte gedaan van mishandeling. 

De man werd, omringd door omstanders, op de Markt bewusteloos gevonden op de grond. Toen de man weer bij kwam, vertelde hij tegen de agenten dat hij mishandeld was door een man in een rode jas. De man zou zelfs nog geslagen zijn nadat hij al bewusteloos was, verklaren omstanders. Het incident is kort voordat de agenten arriveerden gebeurd. Nadat het slachtoffer zijn verhaal had gedaan, is hij naar het ziekenhuis gebracht. 

Omstander hebben het signalement van de verdachte doorgegeven. Hij zou op een scooter zijn weggereden. Getuigen probeerde hem nog tegen te houden maar dit lukte niet. De politie heeft een vermoeden wie de dader van de mishandeling is. Waarom de man de Roosendaler mishandeld heeft, is onbekend. 

Er zijn mogelijk camerabeelden van de dader. De politie is een onderzoek gestart naar de mishandeling. Meerder getuigen hebben al aangegeven dat zijn een verklaring willen afleggen. De politie roept andere getuigen op om zich te melden bij de politie. 



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief