Afbeelding

Open Dag werk en opleidingen in transport

Door: Sandra Broosus Bedrijvig Nieuws

ROOSENDAAL - Op zaterdag 26 mei, van 10.00 tot 14.00 uur, organiseren Worktrans en Workbus Uitzendbureau in Roosendaal een Open Dag voor iedereen die geïnteresseerd is in werk in transport of een gratis chauffeursopleiding (C, CE en/of D-rijbewijs) wil volgen.

Wij vertellen je alles over onze vacatures in het goederen- en personenvervoer, over het werken bij onze opdrachtgevers, over onze gratis chauffeursopleidingen (voor het C, CE en D rijbewijs) en het opleidingstraject. In een persoonlijk gesprek willen we jouw wensen en eisen matchen met onze vacatures en opleidingsmogelijkheden.
Wil jij op korte termijn starten als vrachtwagenchauffeur of buschauffeur?
Dan kan je een opleiding volgen en daarna met een baangarantie direct aan de slag!

Voorwaarden opleiding
Wat zijn de voorwaarden voor zo'n opleiding?
Voor de opleiding C of D rijbewijs moet je in het bezit zijn van het B-rijbewijs. Als toekomstig beroepschauffeur wordt uiteraard flexibiliteit verwacht, aangezien het geen van 9 tot 5 baan is. Ben je al in het bezit van je C, CE of D-rijbewijs, maar mis je de Code 95? Dan kun je ook bij ons terecht om jouw Code 95 kosteloos te halen. Kan je niet op 26 mei? Je kunt ook contact opnemen om een afspraak maken voor een ander moment.

Worktrans en Workbus in Roosendaal, Borchwerf 14, 4704RG Roosendaal, Telefoon: 0165-745660, Email: roosendaal@worktrans.nl



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief