Start Kidsrun 2017.
Start Kidsrun 2017. Foto: Door Dik & Dun

Door Dik & Dun houdt Kermisloop in Heerle

Door: Remko Vermunt Algemeen

HEERLE - Op 7 juli aanstaande organiseert Roparunteam Door Dik & Dun uit Steenbergen samen met het bestuur van de Kermisloop de 17e Kermisloop van Heerle.

De afgelopen jaren is het aantal deelnemers wat teruggelopen, maar er is goede hoop dat dit jaar het aantal deelnemers weer zal stijgen. Het zou prachtig zijn als er weer een stijgende tendens ingezet kan worden. Het doel is om zo veel mogelijk mensen in beweging te krijgen, waarmee tegelijkertijd geld wordt ingezameld voor de goede doelen van de Roparun.

Programma
Om 17.15 uur start de jeugdloop over 1 km voor kinderen tot en met 12 jaar. Daarna start om 18.00 uur de prestatieloop over 5 of 10 kilometer, evenals een wandeltocht van 5 kilometer die dan ook van start gaat. Voor alle kinderen is er een naast een ijsje een leuke verrassing, terwijl er voor de volwassenen ook nog een verloting op startnummer plaats zal vinden. De opbrengst van de run komt geheel ten goede aan de goede doelen van de Roparun (Palliatieve zorg voor kankerpatiënten).

Informatie
De start van de run is aan de Torenbaan in Heerle. Inschrijven kan bij Eeterij "Die Drie", Torenbaan 3. Douche-en kleedgelegenheid is aanwezig op Sportpark Harella. Voor meer info zie www.dikendunroparun.nl of www.facebook.com/dikendunroparun



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief