Afbeelding

Spetterende artiesten bij Wouw on the Beach

Door: Remko Vermunt Algemeen

WOUW - Sportliefhebbers komen in het weekend van 6, 7 en 8 juli niets tekort tijdens het jaarlijkse evenement Wouw on the Beach. Het dorp verandert dit weekend in een ware oase voor beachsporten, zoals beachvolleybal, beach tennis en voetvolley. Natuurlijk is er ook naast de beachvelden van alles te doen, denk bijvoorbeeld aan de BBQ en de feestavond.

Hoewel dit jaar pas de derde editie wordt gehouden van Wouw on the Beach, is het evenement al niet meer weg te denken van de jaarlijkse evenementenkalender. De voorgaande edities trof het festijn steeds stralend weer en de organisatie hoopt ook dit jaar weer te kunnen spelen in zomerse temperaturen. Een beachvolleybalteam bestaat uit 4 (tot 8) personen, een voetvolleyteam uit 3 (tot 6) personen en beachtennis wordt gespeeld met dubbels bestaande uit 2 (tot 4) personen.

Feestavond

Naast het sportgeweld op de stranden, wordt er een gezellige barbecue gehouden en er staat een grote feestavond op de planning. Artiesten die het podium zullen beklimmen zijn niemand minder dan Tino Martin, Samantha Steenwijk en DJ Gustaf en Edrie. "Het is ons gelukt om de line up voor de feestavond op 7 juli met een fantastisch optreden uit te breiden met niemand minder dan Tino Martin", aldus de organisatie. "In juni 2017 was de Ziggodome voor zijn optreden al uitverkocht met 17.000 fans en zijn concerten in Carré en het Circustheater in januari 2018 eveneens." Tino Martin zingt het Nederlandstalige lied is bekend geworden met hits als Doe wat je wil, Jij Liet Me Vallen, Later Als ik Groter Ben en Laat me Leven. 'Het is ons gelukt om de line up uit te breiden met Tino Martin'

The Voice of Holland

Een andere grote artiest in het rijtje is Samantha Steenwijk. De Nederlandse zangeres kreeg landelijke bekendheid met haar deelname aan The Voice of Holland. Ze behaalde de finale, maar moest het uiteindelijk afleggen tegenover winnaar van The Voice: Jim van der Zee. Ze mag dan tweede zijn geworden, naast Tino Martin is Samantha Steenwijk dé hoofdact van Wouw on the Beach. Samantha zal op 7 juli zeker het wondermooie Papa (van Stef Bos) op haar programma hebben staan.

DJ's
Last but not least zijn DJ Nightshift en Edrie. Zij verblijden Wouw on the Beach met een spetterende show. "Na het succesvolle optreden bij Wouw on Ice en op veler verzoek hebben wij hen vast weten te leggen voor het voorprogramma op zaterdagavond 7 juli", laat de organisatie weten. DJ Nightshift is ook bekend als DJ Gustaf. 

Kaarten voor zowel de feestavond (15 euro) als de Mega BBQ (12,50 euro) zijn nog te verkrijgen via de website www.wouwonthebeach.nl



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief