Afbeelding
Foto: Shutterstock

Meld je nu aan voor Sprookjessprokkelaar de musical

Door: Janny Mathijssen algemeen

ROOSENDAAL - Ben jij tussen de 6 en 10 jaar oud (met kledingmaat 116 t/m 140) en vind je het leuk om samen met je opa of oma te acteren, dansen en zingen? Meld jullie dan aan om mee te spelen in de nieuwe Efteling theaterproductie Sprookjessprokkelaar de musical. En wie weet schitteren jullie op woensdag 17 oktober samen op het podium van theater De Kring in Roosendaal.

 

Volg de 12-jarige Sterre, die met haar opa aan de rand van het bos woont. Als haar enige boek letterlijk stuk is gelezen, wijst opa haar op de verborgen sprookjesbibliotheek in het verlaten kasteel. Daar, achter de juiste deur, wachten eindeloos veel verhalen om gelezen en verteld te worden. Vindt Sterre de juiste deur naar de sprookjesbibliotheek? Wat zit achter al die andere deuren? En wie is toch die Sprookjessprokkelaar?

 

Voorstellingsdag
Op een speeldag spelen jullie mee in Sprookjessprokkelaar de musical in theater De Kring. Per speeldag spelen 10 kinderen met een grootouder, dus in totaal 20 personen, mee. Een speeldag bevat één of twee voorstellingen. Je speelt altijd de volledige speeldag mee, dus op een speeldag met twee voorstellingen, spelen jullie beide shows mee.

 

Aanmelden
Meld je nu aan bij De Kring. Op www.dekringroosendaal.nl vind je het volledige inschrijfformulier. Vul dit in en stuur dit naar publiciteit@dekringroosendaal.nl. Jouw inschrijfformulier moet uiterlijk maandag 17 september 2018 bij ons binnen zijn.Iedere grootouder en ieder kind dat meespeelt krijgt één ticket voor één (van de) voorstelling(en), voor 1 begeleider om naar de voorstelling te kijken.

 

Meer informatie
Sprookjessprokkelaar de musical is komend seizoen te zien in theaters in heel Nederland en Vlaanderen.
Kijk voor meer informatie over de musical op https://www.efteling.com/nl/theater/sprookjessprokkelaar of www.dekringroosendaal.nl 



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief