Afbeelding

23-jarige Roosendaler aangehouden voor bezit en handel in drugs

Door: Amber Kuijs 112 Meldingen

ROOSENDAAL - Een 23-jarige man uit Roosendaal is zaterdagavond 14 juli rond 13.05 uur aangehouden in de Barietdijk in Roosendaal. Hij wordt verdacht van het bezit van drugs, handel in drugs, witwassen en overtreding van de Algemene Plaatselijke Verordening van de gemeente Roosendaal. De laatste verdenking omdat hij in het bezit was van inbrekerswerktuig. 

Rond 23.05 uur zagen agenten een personenauto met een kapotte voorruit in de Burgemeester Schneiderlaan rijden. Daarnaast waren de rijvaardigheden van de bestuurder reden voor controle. Hij reed met zo'n hoge snelheid dat hij flink moest remmen omdat hij anders uit de bocht zou vliegen. De auto werd aan de kant gezet. Bij het aanspreken van de bestuurder rook de politie meteen de bekende hennepgeur. Bij het verzoek om overdracht van alle aanwezige drugs verklaarde de man geen drugs in de auto te hebben.

De agenten mochten toch een kijkje in de auto nemen. In de auto vonden zijn een hoeveelheid hasj en hennep. Ook werden er diverse artikelen om drugs te gebruiken aangetroffen. Daarnaast lag er een aanzienlijk geldbedrag en inbrekerswerktuig in de auto. 

De man is aangehouden op verdenking van bezit van drugs, handel in drugs, witwassen en overtreding van de APV van de gemeente. Hij is overgebracht naar een politiecellencomplex en wordt zondag gehoord. 



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief