Afbeelding
Foto: Remko Vermunt

Evenement HippeFair overgoten met nieuw sausje

Door: Monique Jansen OUD Algemeen

ROOSENDAAL - De jaarlijkse HippieFair in Park Vrouwenhof is omgedoopt tot de HippeFair. Het evenement dat op zaterdag 18 augustus wordt gehouden is voorzien van een nieuw sausje. Dit jaar doen 53 deelnemers mee aan de fair. De kramen staan opgesteld in het theater, in het Rosarium en op het grasveld achter het Chinese restaurant.

Op de HippeFair is van alles te beleven. Bezoekers kunnen terecht voor artikelen op het gebied van lifestyle, mode en accessoires, kunst, eten en goede doelen. Kinderen kunnen deelnemen aan leuke workshops. Daarnaast staan er verschillende demonstraties op stapel voor het publiek.

Demonstraties

Dit jaar beschildert kunstenaar Benjamin Scheltema oude jassen. Dat deed hij eerder voor een aantal bekendheden en tijdens show op Ibiza. Dit leverde hem international faam op. Remko van den Beemd geeft een demonstratie graffiti maken. Daar is hij inmiddels een lokale bekendheid mee geworden. Tom Onrust schittert in de workshop latex spuiten. Daarnaast laat hij zijn skatekunsten nog zien. Ook kunstenares Yvonne Telleman is present. Ze stelt haar schilderijen tentoon die zijn gemaakt van gevonden voorwerpen op het strand. Hiphopdansers Bhodi en Rhodi Rottier laten hun dansmoves zien. Verder staat er een DJ-school voor de kinderen en en kan de jeugd zich ook laten schminken. Wie trekt krijgt kan onder meer kiezen uit ijsjes, broodjes en cake. Voor de inwendige mens is er onder meer wijn, koffie en thee.

Muziek

Muziek ontbreekt ook niet op deze editie van de HippeFair. Singer-songwriters Anne van Damme en Emily van Elleswijk treden op in het openluchttheater. Van Elleswijk werd regionaal bekend door haar deelname aan de Kunstbende. Isméne Elbers zorgt voor een zwoel en jazzy funky geluid. De HippeFair duurt van 12.00 tot 19.00 uur. Er wordt entree gevraagd.



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief