Afbeelding
Foto: Team Doelbewust

Help jij de deelnemers van de ColSensation over de streep?

Door: Remko Vermunt Algemeen

ROOSENDAAL - Ruim driehonderd sporters en nog eens vijftig vrijwilligers uit Roosendaal en omstreken gaan op 14 september de strijd aan tegen kanker. Doel: zoveel mogelijk geld inzamelen voor KWF en regionale kanker gerelateerde doelen. Al fietsend, lopend of hardlopend beklimmen ze de Mont Ventoux. Met z'n bijna tweeduizend meter is dat een enorme uitdaging, waarmee vorig jaar ruim 341.000 euro werd opgehaald. 

De Roosendaalse ColSensation is een evenement als geen ander. Het is laagdrempelig, intiem en gezellig, maar er wordt ook op een respectvolle manier stilgestaan bij kanker. Wat doet het met je leven als je kanker krijgt, waarom is het zo belangrijk om hier meer geld voor in te zamelen en waar gaat dat geld nou precies naartoe? Al die vragen komen ook aan bod in de speciale ColSensation-krant die Stichting Team Doelbewust, organisator van de ColSensation, samen met Uitgeverij de Bode uitgeeft op woensdag 12 september.

Deze krant ontvangen de deelnemers vlak voor de start van hun beklimming en daarom willen we alle familieleden, vrienden en kennissen oproepen om een wens, een boodschap of een kreet achter te laten voor de deelnemers. Wens ze nog even geluk, geef ze dat laatste zetje in de rug met jouw boodschap en laat weten dat je aan ze denkt, terwijl zij die machtige berg beklimmen. Met jouw boodschap, kan je hen over de streep trekken.

Het plaatsen van een bericht is geheel kosteloos. Het enige wat je hoeft te doen is onderstaand formulier in te vullen. Namens de deelnemers, bedankt!



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief