Afbeelding
Foto: Remko Vermunt

Zonovergoten Draai in volle gang

Door: Remko Vermunt Algemeen

ROOSENDAAL - Al vanaf 11.00 uur wordt er volle bak gekoerst op en rondom het Kadeplein in Roosendaal. Na het warmdraaien van zondagavond is het vandaag tijd voor het sportieve werk. Zowel de Amateurs als de Nieuwelingen zijn al van start gegaan, maar ook de eerste race van de Fixed Gear Races is van start gegaan.

Dat laatste verliep alleen niet vlekkeloos. Elf vrouwen gingen van start, maar na twee rondes werd de race stilgelegd vanwege een valpartij waar vijf vrouwen bij betrokken waren. Één van de vrouwen moest met een ambulance naar het ziekenhuis gebracht worden. Vanwege de strakke planning en de opgelopen vertraging kon de race niet hervat worden.

De vrouwen in de categorie Beloften, Elite en Junioren stonden ondanks de hitte al aan de start te trappelen om te beginnen. De fixed gear races krijgen vandaag nog wel een herkansing, na de vrouwenwedstrijd verschijnen ook nog mannen aan de start voor de races met fietsen zonder versnelling. Zij verschijnen om 17.35 uur aan de start. Last but not least zijn de professionele mannen die nog aan de start verschijnen om 19.15 uur.

Natuurlijk is er ook van alles te beleven op het gebied van entertainment. Onder andere Anita Meijer, John de Bever, Thomas Berge en Stoot.

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief