Het knipplein waar de mishandeling plaatsvond.
Het knipplein waar de mishandeling plaatsvond. Foto: Facebookpagina Politieteam Roosendaal / Google Streetview

Politie zoekt getuigen zware mishandeling Knipplein

Door: Guus Arnouts Politie

ROOSENDAAL - De politie is nog altijd op zoek naar getuigen die iets van de mishandeling op het Knipplein gisterenavond hebben gehoord of gezien. De mishandeling gebeurde rond zes uur.

"Rondom dat tijdstip liet een inwoner van deze buurt zijn hond uit", aldus de politie. Op het plein reed een personenauto met vrij hoge snelheid. Door de snelheid kwam de auto hierdoor bijna in aanrijding met een andere auto. De man die zijn hond uitliet maakte hierop een verontwaardigd gebaar naar de bestuurder die met hoge snelheid wegscheurde. De bestuurder stopt echter en rijdt terug om vervolgens uit te stappen en het slachtoffer, de man met de hond, in elkaar te slaan. De man loopt vooral verwondingen in het gezicht op. 

Signalement
Inmiddels is er ook een signalement uitgegeven van de verdachte; de persoon zou gezien zijn met een donkergrijze of antracietkleurige personenauto. De politie vraagt verder om camerabeelden van bewoners rondom het Knipplein in de Van Gilselaan of Dokter Schaepmanlaan te delen. Mogelijk is de dader en het voertuig vastgelegd op een camera. Ook is de politie op zoek naar de automobilist die bijna werd aangereden door de daders.

Contact
Wie iets gehoord of gezien heeft, kan contact opnemen met de politie. 

 



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief