Het seizoen wordt geopend met een heerlijke barbecue voor KBO-Nispen.
Het seizoen wordt geopend met een heerlijke barbecue voor KBO-Nispen. Foto: J.Gelderblom

KBO-Nispen opent het seizoen 2018-2019 met een feestelijke barbecue

Door: Sandra Broosus Sport en vereniging

NISPEN - Traditiegetrouw vond afgelopen zaterdag 1 september de jaarlijkse barbecue van KBO-Nispen plaats op het plein achter dorpshuis Nisipa in Nispen. Onder ideale weersomstandigheden waren zo’n 70 leden naar deze, door KBO-Nispen georganiseerde, activiteit gekomen die als opening van het seizoen wordt gezien.

Onder het genot van lekkere vlees- en vishapjes met daarbij een drankje werd er volop genoten in de buitenlucht. De barbecue en ter afsluiting ook het heerlijke toetje werden verzorgd door de nieuwe plaatselijke slager en viel bij de KBO’ers erg goed in de smaak.

Vooruitgekeken werd er ook. Voor het resterende deel van het jaar staan volop activiteiten op de agenda. Zo zijn kortgeleden de biljartcompetities begonnen. Ook het kaarten en de bingo’s staan de komende maanden weer op het programma. Op 14 november wordt een rikconcours georganiseerd voor alle Nispenaren.

Verder wordt er in het kader van het 60-jarig bestaan van KBO-Nispen de komende dagen als cadeautje bij alle 370 leden een boodschappentas bezorgd.

Eind november komt ook de St. Nicolaasviering weer terug en als slot van het jaar is er nog de altijd druk bezochte Kerstviering in december.

Voor meer informatie over KBO-Nispen en de activiteiten bezoekt u onze website: www.kbo-nispen.nl 



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief