Jan Vayne in het Openluchttheater Nispen
Jan Vayne in het Openluchttheater Nispen Foto: Antoon Uijtdehaag

Nazomeren met Open Air Bios en Jan Vayne in Openluchttheater Nispen

Door: Sandra Broosus Sport en vereniging

NISPEN - Stichting Openluchttheater Nispen kijkt uit naar een heerlijk nazomer weekend.

Zaterdag 22 september zal de 3e Open Air Cinema plaatsvinden. In de sfeer van Scandinavië zal een mooie, humoristische film getoond worden. De kassa zal geopend zijn om 20.00 uur, de film zal rond 21.00 uur aanvangen. Hapjes en een kampvuur zullen voor de extra sfeer zorgen.

Zondag 23 september komt Jan Vayne zijn belofte inlossen. Nadat de seizoensopener, het concert van 27 mei jl. onverwacht in een waterballet veranderde, beloofde hij terug naar Nispen te zullen komen.

Jan Vayne staat erom bekend ongelooflijk op zijn concertvleugel te kunnen improviseren, zijn interactie met het publiek is open, vriendelijk en oprecht. Gaat u er deze keer bij aanwezig zijn? De kleine sfeervolle setting van het Openluchttheater in Nispen zal er aan bijdrage dat het een unieke gebeurtenis gaat worden.

Iedereen die al een toegangsbewijs had zien we graag terug, zij hebben al informatie van Stichting OLTN ontvangen.

Anderen die deze keer ook willen komen zijn uiteraard ook van harte welkom. Door een mail te sturen aan info@openluchttheater-nispen.nl kunnen kaarten in de voorverkoop gereserveerd worden. En anders is de dagkassa vanaf 13.15 uur geopend. Het concert zal om 14.00 uur aanvangen.

De kans is aanwezig dat het Openluchttheater volledig overkapt wordt; zodat het weer niet nogmaals voor verassingen kan zorgen. Bij aangekondigd heel slecht weer zal het concert doorgang vinden in de kerk van Nispen.

Kijk voor meer info op www.oltn.nl of volg het Openluchttheater Nispen op facebook.



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief