Humberto Tan staat bekend als talkshowhost en kledingontwerper. FOTO COLLECTIE HUMBERTO TAN
Humberto Tan staat bekend als talkshowhost en kledingontwerper. FOTO COLLECTIE HUMBERTO TAN

Humberto Tan spreker bij MKB-Netwerk Roosendaal

Door: Monique Jansen OUD Algemeen

ROOSENDAAL - MKB-Netwerk Roosendaal heeft een bijzonder gastspreker weten te strikken: Humberto Tan reist op 19 september af naar Roosendaal. De 53-jarige Tan staat natuurlijk bekend om zijn optreden als talkshowhost van RTL Late Night. Hiernaast voert hij echter ook zijn eigen, succesvolle kledinglijn wat hem ook tot een begenadigd ondernemer maakt.

DOOR GUUS ARNOUTS

Naast ondernemer is Tan een echte alleskunner. Zo is hij van oorsprong Meester in rechten, maar ook redacteur, televisie-presentator van de Eredivisie en sportjournalist. Bijna 20 jaar geleden werd hij bovendien verkozen als 'Best Geklede Nederlander', wat hem inspireerde om zijn eigen kledinglijn op te zetten. Als vrijwilliger zet hij zich naast zijn dagelijkse werkzaamheden ook nog in voor het Rode Kruis. Kortom: met genoeg ervaring en als echte gespreksleider belooft een avond met Tan als spreker zowel boeiend als inspirerend te worden.

Aanmelden voor leden
De bijeenkomst is bedoeld voor ondernemers uit de regio Roosendaal. Het is echter verplicht om jezelf aan te melden door gratis een ticket met behulp van het factuurnummer voor uw lidmaatschap 2018 aan te vragen. De code werkt echter alleen als het factuur ook betaald is. Het ticket wordt vervolgens gemaild. De organisatie verzoekt geïnteresseerden echter wel om dit ticket uit te printen, eventueel kan het ticket ook gescand worden via de mobiele telefoon.

Niet-leden
Ook niet-leden kunnen naar de netwerkbijeenkomst van Tan komen. Hiervoor zijn de kosten 50,00 euro exclusief BTW. Ook dit ticket wordt naar het opgegeven emailadres gestuurd en kan bij de entree uitgeprint getoond worden of op de telefoon. Als het niet-lid besluit dit jaar nog lid te worden, worden deze kosten in mindering gebracht op het lidmaatschap van 2018 (kosten lidmaatschap voor tweede helft 2018 zijn 75,00 euro exclusief BTW).

Programma en locatie
De avond start om 19.00 uur bij Brasserie Lodge Visdonk, Rozenvendreef 2 in Roosendaal en duurt tot 23.00 uur.



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief