Afbeelding

NSV uitgeschakeld in de beker

Door: Sandra Broosus Sport en vereniging

NISPEN - Nadat in de 2e bekerwedstrijd van NSV tegen Stavenisse vorige week 13 doelpunten vielen, werd er ook in de 3e bekerwedstrijd van NSV veel gescoord. In een rechtsreeks duel tegen de enige concurrent in de poule werd bepaald wie door zou gaan naar de volgende ronde.

De 1e helft tegen het zaterdag team van Halsteren ging gelijk op. Na een vroege voorsprong van NSV tegen de zaterdag 3e klasser, werd de rust met een 1-1 tussenstand bereikt. De 2e helft werd een spectaculaire helft. Binnen 1 minuut kwam er een 2-2 tussenstand op het scorebord. Na 65 minuut moest NSV ten onrechte met 10 man verder. De scheidsrechter was de enige op het sportpark die een natrappende beweging zag van een speler van NSV. Ondanks de man minder kwam NSV toch weer op voorsprong. Deze voorsprong kon de Nispense ploeg niet lang vasthouden en na de gelijkmaker loep Halsteren snel uit naar een 7-3 voorsprong. Hiermee is NSV uitgeschakeld in de beker.

Volgende week begint de competitie met een thuiswedstrijd tegen HSC’28. De ploeg uit Heerle promoveerde vorig jaar uit de 5e klasse. Een mooi derby om de competitie mee te beginnen.