Bewoners en hun familie dansen samen de sterren van de hemel.
Bewoners en hun familie dansen samen de sterren van de hemel. Foto: Groenhuysen

Bewoners Bloemschevaert en familie beleven onvergetelijke dansmiddag

Door: Sandra Broosus Sport en vereniging

ROOSENDAAL - Activiteitenbegeleider Claudia Deijkers van De Bloemschevaert bedacht hoe leuk het voor bewoners en hun familie zou zijn om samen een dansje te wagen. Ze trok de stoute schoenen aan en informeerde naar de mogelijkheden. Afgelopen zondag was het zover: een onvergetelijke dansmiddag bij Rottier Dance Studio uit Roosendaal.

Bewoners hadden het afgelopen zondag voor het zeggen. Zij hadden van tevoren al hun favoriete dansnummers mogen doorgeven, zodat er voor elk wat wils was. Dat varieerde van Elvis Presley tot Jan Smit. Voor twee echte Feyenoordfans werd het clublied gedraaid. John en Lynda van de dansstudio leerden de deelnemers ook nog wat nieuwe danspasjes. Deze waren zo aangepast, dat iedereen - ook de rolstoelers - mee konden doen. Een danspaar, gehuld in mooie danskleding, trakteerden de bezoekers bovendien op een demonstratie van diverse ballroom en Latin dansen.

De bewoners en hun familie genieten nog na, net als Claudia. “Hoe waardevol is het dat familieleden dit met hun naaste kunnen meemaken!” Een bewoner verwoordde het als volgt: “Deze middag zal ik nooit meer vergeten.” 



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief