Foto:

Roosendaals Treffen gaat niet door wegens slechte weersverwachting

ROOSENDAAL - De Stichting Roosendaal 750 jaar heeft besloten om het Roosendaals Treffen van aanstaande zondag niet door te laten gaan. “De slechte weersverwachtingen zijn reden voor dit moeilijke besluit geweest”, aldus voorzitter Cor Verbogt.


Het tweejaarlijks evenement stond gepland voor zondagmiddag van 12.00 uur tot 17.00 uur in en rond het Emile van Loonpark, de Vughtstraat, Stadserf, Kloosterstraat, Dominéstraat, Bloemenmarkt, Molenstraat, Tongerloplein en Markt.

Storm en regen

“De weervoorspellingen voor a.s. zondag zijn erg slecht. Er worden storm, onweer, regen, hagel en harde windstoten verwacht. Dat brengt een veiligheidsrisico met zich mee. Daarnaast kunnen we van deelnemers en bezoekers niet verwachten om een buitenevenement in de stormende regen en hard wind te houden.”

Volgens de organisatie komt er een alternatief moment voor het Roosendaals Treffen, in september 2019. “Zodra de datum bekend is, volgt er nadere informatie over het Roosendaals Treffen.” 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516715234500&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/roosendaal&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>

FOTOSERIESDIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief