Afbeelding
Foto: Archief Bode

23-jarige man op verdenking van drugshandel en witwassen

Door: Bregje Kop 112 Meldingen,112 Nieuws

ROOSENDAAL - Een 23-jarige man uit Roosendaal is vrijdagavond in de Lyceumlaan aangehouden op verdenking van drugshandel en witwassen.

Omstreeks 21.50 uur zagen agenten op één van de parkeervakken langs de Spoorstraat een personenauto staan. In de auto zagen ze een man achter het stuur en een tweede persoon staat aan de bestuurderszijde tegen de auto aan. Toen de man weg reed richting de Brugstraat, gaven politieagenten de man een stopteken. Daar werd hij aan een algemene controle onderworpen. 

Na het vaststellen van de identiteit bleek dat de man zich in het verleden heeft beziggehouden met drugshandel. Na een oppervlakkige fouillering komen vanonder de broeksband van de man vierentwintig gripzakjes cocaïne, drie XTC-pillen en elf zakjes hennep tevoorschijn. Ook had de man een flinke som contant geld bij zich.

Hierop is de man aangehouden op verdenking van het overtreden van de Opiumwet. Hij is voor nader onderzoek meegenomen naar het bureau. De dure auto van de man en de drugs zijn in beslag genomen. 



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief