Moeders in gebed.
Moeders in gebed. Foto: B. Loenen

Landelijke dag van Biddende Moeders in Roosendaal

Door: Janny Mathijssen Sport en vereniging

ROOSENDAAL - Op zaterdag 10 november wordt voor de eerste keer de landelijke dag van Biddende Moeders gehouden in het Bisdom Breda. Iedere (groot)moeder is van harte welkom: of ze al samenkomt met anderen om te bidden of (nog) niet.

In 1995 besloten twee Engelse grootmoeders om de zorgen over hun (klein)kinderen bij God neer te leggen en te vertrouwen op Zijn woorden: ‘Vraag en jullie zal gegeven worden (Matteüs 7, 7). Al snel sloten meerdere moeders zich bij hen aan. Inmiddels bidden (groot)moeders in 150 landen verspreid over de wereld samen. In de loop van de jaren zijn er veel wonderbaarlijke gebedsverhoringen geweest.

Het is een dag van ontmoeting, gebed en inspiratie. Alle moeders, oma’s en vrouwen met een hart voor kinderen zijn welkom: zowel de fysieke, als de geestelijke moeders en oma’s.


Programma:

10.00 Ontvangst met koffie/thee

10.30 Inleiding en getuigenissen

12.15 Lunch, voor koffie en thee wordt gezorgd. Graag zelf een lunchpakket meenemen.

13.30 Gebedsuur voor de kinderen, kleinkinderen en andere intenties.

14.30 Afsluiting

15.00 Eucharistieviering met Monseigneur Liesen als hoofdcelebrant.

De dag wordt gehouden in de Sint Josephkerk, Sint Josephstraat 2 in Roosendaal. Parkeren kan gratis rondom de kerk. Voor meer informatie email naar: mothersprayers_nl@hotmail.com of check: www.mothersprayers.org
Aanmelden via: www.gezinengeloof.nl



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief