Zonnebloemauto geschikt voor het vervoer van scootmobiel en rolstoel.
Zonnebloemauto geschikt voor het vervoer van scootmobiel en rolstoel.

Welzijnsmarkt op De Brink

Sport en vereniging

ROOSENDAAL - Op donderdag 1 november organiseert centrum voor Wonen & Zorg De Brink wederom een gevarieerde Welzijnsmarkt waarbij u zich uitgebreid kunt laten informeren over welzijnsactiviteiten, gezondheid en bewegen. Alle senioren uit Roosendaal en omstreken worden van harte uitgenodigd om deskundige medewerkers van diverse organisaties te ontmoeten.

Op de Welzijnsmarkt kunnen deskundigen u informeren en uw vragen beantwoorden. Bijvoorbeeld vragen over uw gehoor, gebruik van steunkousen, borstprothese en het gebruik van de zonnebloemauto. Ook presenteert Groenhuysen zich met haar producten en diensten op het gebied van wonen, welzijn en zorg. U kunt terecht bij de consulente van het mantelzorgpunt.

Zonnebloemauto
De Zonnebloem biedt flexibel en betaalbaar vervoer aan voor mensen met een lichamelijke beperking. Zij hebben een aangepaste auto in Roosendaal die rolstoel- en scootmobiel toegankelijk is en te huren is door particulieren. Op de welzijnsmarkt is deze bijzondere auto aanwezig. Een medewerker van de Zonnebloem laat u kennis maken met de auto en bespreekt met u de mogelijkheden.

Samen op reis
Een vervolg op het succesvolle project “Tijd van je leven”, winnaar van de cultuurprijs Roosendaal 2018. In acht bijeenkomsten op maandagmiddag gaat u met andere senioren op een creatieve manier aan de slag. Tijdens dit gebeuren leert u elkaar beter kennen en mag u zijn wie u wilt zijn. Beeldend kunstenaar Marijke Maas en theatermaker Sanne Nagtzaam gaan samen met u en de anderen deze bijzondere reis maken. Op de beurs vertellen wij u er graag meer over.

U komt toch ook!
De Brink is gelegen aan de Melis Stokelaan 5 in Roosendaal. De Welzijnsmarkt vindt plaats tussen 10.00 en 15.00 uur. Hebt u vragen? Neemt u dan contact op met Janneke de Kroon via 088 557 3508 jdkroon@groenhuysen.nl.



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief