Veldtoertocht in de prachtige bossen van Roosendaal en omgeving.
Veldtoertocht in de prachtige bossen van Roosendaal en omgeving. Foto: Veldtoertocht in de prachtige bossen van Roosendaal en omgeving

Veldtoertocht Audax Klub Nederland

Sport en vereniging

ROOSENDAAL - Audax Klub Nederland organiseert op zondag 4 november hun jaarlijkse recreatieve veldtoertocht. De deelnemers kunnen zich ter plaatse inschrijven, waarna ze tussen 8.00 en 10.00 uur kunnen starten. Er zijn 3 afstanden 23, 33 en 43 km.

De deelnemers kunnen tijdens de rit nog zelf beslissen of zij een kortere of langere route nemen. Het is geen wedstrijd, iedereen kan zijn eigen tempo rijden. Halverwege de route is een verzorgingspost met sportdrank en versnaperingen. Ook is hier een EHBO-post en eventuele reparatie van de fiets is mogelijk. De gehele route is uitgepijld en op gevaarlijke oversteken worden de deelnemers voor het overige verkeer gewaarschuwd. Bij terugkeer is er een gratis kop soep. Ook de fietsen kunnen worden afgespoten. Parkeergelegenheid is er voldoende.

Gestart wordt bij café-zalen Huis ten Halve, Kruisstraat 60, 4707 RC Roosendaal. Voor informatie, zie www.aknroosendaal.nl.



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief