Afbeelding

Man vast voor betasten van minderjarig meisje

Door: Remko Vermunt 112 Meldingen

ROOSENDAAL - Een 23-jarige man uit Bergen op Zoom is onlangs aangehouden voor het betasten van een minderjarig meisje. Enige weken geleden zou hij het meisje op een onzedelijke manier hebben betast en daarom werd hij afgelopen vrijdag aangehouden in de Gerard Doustraat in Roosendaal.

De politie laat weten dat er verder nog weinig gemeld kan worden over deze zaak, omdat de rechercheurs nog maar net gestart zijn met het onderzoek. De kans is echter groot dat het hier gaat om de vermeende kinderlokker die vorige week op verschillende plaatsen in Roosendaal actief is geweest.

Een meisje werd vorige week in de buurt van de Flintdijk aangesproken door een donker getinte man. Hij was in het bezit van een ouderwetse telefoon. Hierop werd hij gebeld en de man sprak toen ook een andere taal. Hij zocht een meisje van 13 jaar met de naam Fatima, vroeg waar de Molenstraat lag en of de leerling even mee wilde lopen. Dat deed de scholier niet, maar die reed in plaats daarvan zo snel mogelijk naar huis.

Het bericht werd massaal gedeeld. Meerdere mensen lieten weten dat een man die aan het signalement voldoet ook bij hen in de buurt actief was geweest. De rol van de nu aangehouden verdachte wordt in ieder geval onderzocht. De man is in verzekering gesteld.



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief