Afbeelding

Kunstgrasveld Cluzona gereed

Door: Sandra Broosus Sport en vereniging

WOUW - Het nieuwe kunstgrasveld bij voetbalvereniging Cluzona uit Wouw is gereed. De groene mat is gelegd, de korrels zijn ingestrooid, de zes nieuwe lichtmasten met ledlicht werken, het voetpad rondom is gestraat, de omheining staat, de doelen en doeltjes zijn geplaatst, de ballenvangers staan. Kortom, er kan binnenkort echt gevoetbald worden op kunstgras bij Cluzona.

Er resteren nog wat kleine herstelklusjes, maar die vinden op korte termijn plaats in overleg met de aannemer en de gemeente. In december zal het veld met een feestelijk tintje officieel in gebruik worden genomen!

Het hoofdveld bij Cluzona zal overigens natuurgras blijven. Met het kunstgrasveld is niet alleen Cluzona, maar heel Wouw weer een voorziening rijker is. Het nieuwe veld op sportpark "de Doelen" wordt uiteraard het meest en vooral gebruikt door de voetbalvereniging, maar ook andere verenigingen, scholen, organisaties hebben straks de mogelijkheid het veld (uiteraard in goed overleg) in te zetten voor activiteiten. Goed voor de vitaliteit van het dorp!



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief