SDW zoekt pleegouders.
SDW zoekt pleegouders. Monique Elst Fotografie

SDW organiseert informatiebijeenkomst over pleegzorg

Sport en vereniging

ROOSENDAAL - SDW organiseert een informatiebijeenkomst voor mensen die interesse hebben in pleegzorg op 20 november om 20.00 uur op kantoor de Douanier aan Kadeplein 3A in Roosendaal.

Aan de orde komen onderwerpen als de mogelijkheden van pleegzorg, de ondersteuning van SDW, het contact met de biologische ouders, hoe je pleegouder kunt worden en financiële vergoedingen. Uiteraard is er voldoende ruimte voor het stellen van vragen, zowel aan begeleiders van SDW als aan een pleegouder die uit eigen ervaring kan vertellen.

Pleegzorg bij SDW
SDW biedt pleegzorg waarbij ouders en kind een regelmatige ‘adempauze’ inlassen doordat het kind bijvoorbeeld een weekend per maand bij een pleeggezin gaat logeren. Zo kan uithuisplaatsing worden voorkomen. Soms is het echter nodig dat een kind voor langere tijd in een pleeggezin geplaatst wordt en daar opgroeit. SDW is op zoek naar nieuwe pleeggezinnen voor beide varianten.

Aanmelden
De informatieavond is geheel vrijblijvend. U kunt zich aanmelden door een e-mail te sturen naar pleegzorg@sdwzorg.nl Op de website www.sdw.nl/pleegzorg vindt u meer informatie over pleegzorg van SDW.



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief