Afbeelding
Foto: Gemeente Roosendaal

Woning aan Van Effenlaan voor een half jaar dicht

Door: Remko Vermunt 112 Meldingen

ROOSENDAAL - Burgemeester Jacques Niederer heeft besloten om een woning aan de Van Effenlaan in Roosendaal voor een half jaar te sluiten. In het pand werd eerder dit jaar een hoeveelheid harddrugs aangetroffen. De sluiting gaat in op 4 december 2018 en duurt tot op 4 juni 2019. De bewoners zijn hiervan op de hoogte gesteld.

Op 7 juni heeft de Roosendaalse drugssquad een auto doorzocht. Daarbij werden verschillende harddrugs aangetroffen. "Dit was reden om een nader onderzoek in te stellen. Tijdens het vervolgonderzoek werd de woning aan de Van Effenlaan doorzocht", aldus de gemeente Roosendaal. De drugssquad stuitte daarbij op 115 millimeter GHB en 10,33 gram amfetamine. 

"In de gemeente Roosendaal treden we hard op tegen drugs en alle overlastvormen die dat met zich meebrengt", aldus burgemeester Niederer. "Iedereen moet zich veilig kunnen voelen in onze wijken en dorpen. De hulp van onze inwoners is van groot belang. Via Meld Misdaad Anoniem (0800-7000) kunnen zij anoniem een melding doen, wanneer ze ergens de lucht van hennep ruiken of vermoeden dat er ergens drugs verkocht worden. De drugssquad kan dan snel en effectief ingrijpen."
 



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief