V.l.n.r. gitaristen Joshua Smits, Remko Willems en Valentijn Willems. FOTO REMKO WILLEMS
V.l.n.r. gitaristen Joshua Smits, Remko Willems en Valentijn Willems. FOTO REMKO WILLEMS (Foto: Remko Willems)

Feestelijke opening Eye-Candy 21 bij Galerie Anita Ammerlaan

ROOSENDAAL - Op zondag 9 december van 13.30 tot 17.00 uur vindt de opening van Eye-Candy 21 plaats bij Galerie Anita Ammerlaan, met heerlijke live muziek door de gitaristen Remko Willems, Valentijn Willems en Joshua Smits. Tijdens deze expositie is het werk van 10 professionele kunstenaars te zien in de 1150m2 grote galerie van kunstenaar Anita Ammerlaan aan de Markt 39 in het centrum van Roosendaal.


Kunstwerken van de volgende 11 kunstenaars zijn tot en met 5 maart te bewonderen: Leo Gerritsen (sculpturen), Marja Verhage (sculpturen), Marlies Verda (schilderijen), J.P. van Opheusden (schilderijen), Didi Oberman (schilderijen), Philip de Rooij (schilderijen), Bojan Gurbaj (schilderijen), Gerard van Velzen (schilderijen), Walter Maas (wandobjecten), Edith Madou (keramiek) en Anita Ammerlaan (schilderijen). De expositie biedt weer een mooie diversiteit met stenen sculpturen, stalen sculpturen, keramiek en wandobjecten van verschillende materialen en in verschillende stijlen. De expositie is te bezoeken t/m 3 maart, de galerie is open van vrijdag tot en met zondag van 12:00 tot 17:00 uur.

Patrick Roelofs (de organisator van de exposities bij Galerie Anita Ammerlaan en de man van kunstenaar Anita Ammerlaan): ”Met het werk van deze geweldige groep van 11 professionele kunstenaars zijn wij er van overtuigd dat Eye-Candy 21 weer in de smaak zal vallen bij kunstliefhebbers. Tijdens deze expositie zullen wij weer een mooie diversiteit aan kunst van professioneel niveau presenteren in onze 1150m2 grote galerie. De gitaristen Remko Willems, Valentijn Willems en Joshua Smits zullen voor heerlijke en sfeerverhogende muziek zorgen tijdens de opening. Uiteraard is iedereen van harte welkom om er samen met ons een bijzondere en gezellige zondagmiddag van te maken!”

Locatiegegevens: Galerie Anita Ammerlaan, Markt 39, Roosendaal. 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516715234500&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/roosendaal&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>

FOTOSERIESDIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief