Alle aanwezige brandweerjubilarissen in gezelschap van Burgemeester Petter en Burgemeester Niederer.
Alle aanwezige brandweerjubilarissen in gezelschap van Burgemeester Petter en Burgemeester Niederer.

Brandweerjubilarissen van Roosendaal in het zonnetje gezet

ROOSENDAAL - Verschillende brandweerlieden van de beroepsposten en vrijwilligersposten van Bergen op Zoom, Roosendaal en Moerdijk-Haven zijn afgelopen week in het zonnetje gezet vanwege hun jubileum bij de brandweer. Dit gebeurde tijdens de jaarlijkse officiële korpsavond. 


Clustercommandant Berrie de Groot heette iedereen van harte welkom en in het bijzonder de burgemeester van Bergen op Zoom én de burgemeester van Roosendaal. Burgemeester Jacques Niederer sprak zijn dank en respect uit dat de brandweermensen 24/7 paraat staan. Dat bleek ook tijdens de hulpverlening met de valwind in de zomer. De brandweerprofessionals waren tot diep in de nacht bezig om de burgers van Roosendaal te helpen. Met succes en daadkracht wordt het brandweervak uitgevoerd. Helaas krijgen de professionele hulpverleners ook wel eens te maken met agressie e.d. en dat betreurt de burgemeester.

Na de toespraken werden de nieuwe brandweercollega’s verwelkomd, de uitdiensttreders werden bedankt, de bevorderde collega’s werden benoemd en de jubilarissen werden gehuldigd.

Jubilarissen

10 jaar: Esther van Loon (Bergen op Zoom), Bertwin van Setten (Roosendaal).

12,5 jaar: Patrick Bravenboer (Roosendaal/Halsteren), Jasper Verhoeven (Moerdijk-Haven).

20 jaar: Edwin Westdijk (Bergen op Zoom), Ramon Thijs (Bergen op Zoom), Marco Giesen (Bergen op Zoom), Rinze Barreveld (Dagdienst OV), Johan Klippel (Bergen op Zoom), Jan van Etten (Wouw), Ad Potters (Wouw).

25 jaar: Niels Brusselaars (Bergen op Zoom), Jan Tiggeloven (Dagdienst TFL), Arno van Poeijer (Roosendaal), Christian Mouwen (Roosendaal).

30 jaar: Arno de Blaaij (Bergen op Zoom), Peter Hopmans (Bergen op Zoom), Willy Hopmans (Bergen op Zoom), Harry Bogaarts (Bergen op Zoom), John Heijkoop (Dagdienst OV), Marcel Roovers (Dagdienst OV).

40 jaar: Leon van de Kar (Dagdienst TFL), Frans Heijmans (Wouw).

45 jaar: Con Peeters (Roosendaal) 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516715234500&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/roosendaal&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>

FOTOSERIESDIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief