Foto: Remko Vermunt
fotoalbum

Kerstactiviteiten vullen Roosendaalse binnenstad

ROOSENDAAL – Het Tongerloplein, de Passage, de oude Markt en de Nieuwe Markt. De Roosendaalse binnenstad werd afgelopen weekend gevuld met tal van leuke kerstactiviteiten.


Zo kon jong en oud zondagmiddag genieten van de Kerstman die samen met zijn elfjes door de binnenstad trok. De kleintjes konden daarnaast, samen met papa of mama, een ritje maken op de kersttrein. Onder het genot van glühwein konden de bezoekers luisteren naar optredens van verschillende (kinder)koren onder leiding van Martine van der Kar.

Een speciaal Scrooge koor trok eveneens door de stad. Volledig gekleed in Charles Dickens' stijl liepen zij door de Roosendaalse binnenstad om het shoppende publiek te verblijden met kerstliederen. Tussen alle activiteiten door konden de kinderen genieten van poffertjes en van een warme chocolademelk. 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516715234500&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/roosendaal&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>

FOTOSERIESVacatures

(vakantie) bezorgers

Dussen Giessen Rijswijk Werkendam Veen

Magazijnmedewerker

Oud Gastel

Uitvoerder/werkvoorbereider calculator

Zierikzee

Diverse functies

Oosterhout of Giessen

Callcenter medewerker m/v

Breda

DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief