Gerard van Voskuilen en voorzitter John Schrauwen
Gerard van Voskuilen en voorzitter John Schrauwen Foto: Cor van Nassau

Gerard van Voskuilen is kerstkampioen bij de Alpenjagers

Algemeen

ROOSENDAAL - De kruisboogschutters hebben het jaar 2018 weer afgesloten met hun traditionele kerstverschieting. De schutters schieten 5 kaarten waarop 5 rozen staan met daarachter verborgen punten. Op 1 roos staat de maximale score van 150 punten die echter dit jaar door geen enkele schutter geraakt werd. Uiteindelijk werd Gerard van Voskuilen met 7 rozen en een totaal score van 125 punten kerstkampioen.

Op de 2e plaats eindigde Piet Beerendonk die met maar liefst 8 rozen tot 120 punten kwam. Op de 3e plaats kwam Frans Joore die eveneens 8 rozen scoorde maar 105 punten over hield. Pieter Griffioen werd met 5 rozen en 95 punten 5e en Jan Hagenaars met 5 rozen en 90 punten 6e. Daarna volgde Anton van der Ven met 4 rozen en 80 punten en Peter Hagenaars met 4 rozen en 70 punten. Op de 8e plaats eindigde Nina Schrauwen die met de factory boog 4 rozen schoot en 60 punten scoorde, gevolgd door Henk Meeuwisse die maar liefst 7 rozen behaalde maar minder geluk met de punten behaalde, hij kwam tot 55 punten. De 10e plaats ging naar de 89 jarige Andre van As die 1 roos schoot en 25 punten scoorde.

De 11e plaats was voor Bert van Eekelen die 5 rozen schoot en slechts 20 punten over hield. 12e werd John Schrauwen met 3 rozen en 10 punten, hij bleef door een betere steunserie Helmer Siegers net voor die met 2 rozen ook 10 punten scoorde. Laatste werd Yilmaz Ozcelik die met 2 rozen slechts 5 punten van het geluksblazoen kreeg. Leon de Zwart kwam door omstandigheden net te laat en kon helaas dus niets scoren. Dit was geen punt wat de prijzen betreft, alle deelnemers kregen dezelfde prijs toebedeeld. Een mooi vleespakket om het goede jaar weer af te sluiten. De Alpenjagers gaan zich opmaken voor hun 100-jarig bestaan in 2019 dat op 24 februari 2019 een feit zal zijn.



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief