Foto: Thécla van Dongen

Per-C geeft benefietconcert ten bate van de dieren

WOUWSE PLANTAGE - De Roosendaalse formatie Per-C geeft op zaterdag 12 januari een uniek benefietconcert in horecagelegenheid Douwe Schuur in Wouwse Plantage. De gehele opbrengst komt in zijn geheel ten goede aan de stichting Dier en Project/Kattenwoud.


Per-C mag wel zo'n beetje de huisband van de dieren worden genoemd want al een aantal malen gaven ze acte de présence op de open dagen van de stichting. Ze waren direct onder de indruk van de wijze waarop deze opvang functioneert en op 100% vrijwillige basis wordt gerund. Dat deed hun anoniem besluiten om ook geheel belangeloos hun muzikale steentje bij te dragen aan een beter lot voor de dieren in nood! Op zaterdag 12 januari wordt daar dus wederom vorm aangegeven met de benefietconcert. De band Per-C staat bekend om zijn gevarieerde repertoire, ballades, meezingers en ronduit verrassende muziekkeuzes. Per-C kent zijn klassiekers! Het belooft dan ook een waar festijn te worden waarbij alle leden van de formatie aanwezig zijn, van jong tot oud. Het geheel in oude stijl gerestaureerde horeca-etablissement Douwe Schuur biedt (buiten de reguliere openingsuren) dus onderdak aan dit evenement! Plezier én het goede doel dienen gaan hier dus hand in hand, wat een win-winsituatie voor mens en dier! U bent meer dan welkom om dit festijn mee te maken, om dit festijn mede tot een succes te maken. Kaarten zijn verkrijgbaar bij de entree, aanvang van het benefietconcert.

Zaterdag 12 januari speelt de band Per-C in Douwe Schuur, Plantagebaan 225 te Wouwse Plantage. Zaal open 19.30 uur, aanvang benefietconcert omstreeks 20.00 uur. Wees op tijd want vol is vol en uiteraard moeten wij ons houden aan het aantal wettelijk toegestane bezoekers.



 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516715234500&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/roosendaal&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>

FOTOSERIES



DIGITALE KRANT





NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief