Nico en zijn vrouw Annie uit Roosendaal werden verrast door Postcode Loterij-ambassadeur Gaston Starreveld met de PostcodeStraatprijs-cheque.
Nico en zijn vrouw Annie uit Roosendaal werden verrast door Postcode Loterij-ambassadeur Gaston Starreveld met de PostcodeStraatprijs-cheque. (Roy Beusker Fotografie)

Inwoners Roosendaal winnen 225.000 euro bij Postcode Loterij

ROOSENDAAL - Zeven deelnemers van de Postcode Loterij die meespelen met postcode 4707 KM in de Da Costaflat in Roosendaal zijn verrast door Postcode Loterij-ambassadeur Gaston Starreveld. Op deze postcode is in de trekking de PostcodeStraatprijs gevallen.


Starreveld mocht in totaal 225.000 euro uitreiken. Twee winnaars ontvingen ieder 50.000 euro, vijf andere ieder 25.000 euro. Onder de winnaars van deze straatprijs is tevens een auto verloot.

Nico en zijn vrouw Annie zijn blij verrast: "Wat een geweldige verrassing deze prijs! Wij hebben in Las Vegas onlangs onze bruiloft opnieuw gevierd. We vinden deze stad fantastisch. Van het prijzengeld boeken we dan ook snel weer een reisje die kant op." De zusjes en tevens buren Marleen en Hannie vielen ook in de prijzen. Beide wonnen 25.000 euro, Hannie won daarnaast ook nog een gloednieuwe BMW. Van het prijzengeld gaan ze op vakantie naar het Zwarte Woud in Duitsland.

Roosendaal viel begin dit jaar ook al in de prijzen. Op 1 januari van dit jaar viel de Buurt-Ton van de Postcode Loterij in de straat Panneboeter.

De uitzending van de uitreiking in de Da Costaflat in Roosendaal is op donderdag 31 januari te zien in 'Koffietijd' bij RTL 4. Het programma start om 10.00 uur. 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516715234500&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/roosendaal&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>

FOTOSERIESDIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief