De caps hangen te drogen na de wedstrijd
De caps hangen te drogen na de wedstrijd Foto: Cindy Flipsen-Loosen

Waterpolo jeugd DIO/Hieronymus DG1 goed van start in 2019

Sport en vereniging

ROOSENDAAL - Zaterdag 12 januari speelden de jongens en meiden van DIO/Hieronymus DG1 de eerste competitiewedstrijd van het nieuwe jaar tegen een team uit Terneuzen, De Schelde DG1. Het was een leuke gelijkwaardige strijd, die DIO/Hieronymus DG1 won met 10-6. Hiermee staan ze nog altijd op de 3e plaats binnen de competitie. Knap voor zo’n beginnend team!

Het team DIO/Hieronymus DG1 was na alle feestdagen en een paar weken geen wedstrijden al wakker geschud tijdens een toernooi bij MNC Dordrecht en bij het oliebollentoernooi van Hieronymus zelf. Daardoor verschenen ze deze competitiewedstrijd weer helemaal fris en fanatiek aan de start.

Spetterende wedstrijd

De wedstrijd begon spetterend voor DIO/Hieronymus DG1 met 3 goals achter elkaar. De Schelde DG1 wist hier echter op terug te komen met 3-3. Daarna werd er over en weer aan beide kanten gescoord, met als eindresultaat een mooie 10-6 winst voor DIO/Hieronymus DG1.

Geslaagd

Als vereniging zijn we ook afhankelijk van vrijwilligers wanneer er scheidsrechters nodig zijn. Een leuk noemenswaardig detail aan deze wedstrijd is dat een aantal van de pas geslaagde W-officials van onze verenigingen voor het eerst mochten laten zien wat ze kunnen aan de scheidsrechterstafel. Allen gefeliciteerd met jullie diploma!

Interesse in waterpolo?

Lijkt waterpolo jou ook wel wat? Kom dan een keer meetrainen! DIO/Hieronymus DG1 bestaat deels uit spelers van Z&PC DIO en deels uit spelers van ZPV Hieronymus. Voor vragen, kun je contact opnemen met Johan Meeusen via voorzittertcp@gmail.com (Z&PC DIO, Etten-Leur), of Robert Elst via jeugdcoordinatorwaterpolo@zpv-hieronymus.com (ZPV Hieronymus, Roosendaal).



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief