ZVV Lotus tijdens minuut stilte bij aftrap.
ZVV Lotus tijdens minuut stilte bij aftrap.

Zaalvoetbaltoernooi ZVV Lotus

Sport en vereniging

WOUW - Op zaterdag 18 mei organiseert zaalvoetbalvereniging Lotus voor de tweede maal haar herdenkingstoernooi. De doelstelling is om hiervan een jaarlijks evenement te maken. Vanaf 13.00 uur gaat de bal in sporthal De Omganck te Wouw rollen. Om 17.00 uur zal het herdenkingstoernooi worden afgesloten.

In 1994 organiseerde z.v.v. Lotus voor de eerste maal een zaalvoetbaltoernooi. De negentiende editie in 2012 werd de laatste. Teams van alle niveaus namen hieraan deel.

Vanaf 1995 organiseerde z.v.v. Lotus -met het clubkampioenschap- een intern toernooi. Teams van de vereniging namen het in 2014 voor het laatst tegen elkaar op.

Vorig jaar werd de eerste editie van het herdenkingstoernooi gespeeld met een vijftal teams. Bij de tweede editie hoop z.v.v. Lotus op deelname van acht teams.

In 1991 werd z.v.v. Lotus opgericht. In de zaalvoetbalseizoenen die volgde werd de vereniging geconfronteerd met overlijden. Z.v.v. Lotus herdenkt allen in de clubhistorie van z.v.v. Lotus overleden (oud)leden of uitzonderlijke overlijden waarmee een lid te maken heeft gehad. Hiervoor werd vorig jaar een zaalvoetbaltoernooi georganiseerd. Het eerste team opende het herdenkingstoernooi met een minuut stilte. Daarna werd het een gezellig en sportief zaalvoetbaltoernooi.

Z.v.v. Lotus wil de tweede editie graag spelen met acht teams. Deelnemende teams aan het herdenkingstoernooi kunnen KNVB teams zijn, teams uit een vrije tijdscompetitie, maar ook een voor dit toernooi geformeerd vriendenteam.

Als je interesse hebt om met een team deel te nemen aan het herdenkingstoernooi, dan kun je informatie en / of inschrijven middels een e-mail bericht aan: info@zvvlotus.nl.



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief