Gommeren Woninginrichting gehuldigd als  Luxaflex® Gallery dealer 2018
Gommeren Woninginrichting gehuldigd als Luxaflex® Gallery dealer 2018

Gommeren Woninginrichting Luxaflex® Gallery dealer 2019

Door: Janny Mathijssen Bedrijvig Nieuws

ROOSENDAAL - Tijdens een diner met de Nederlandse Gallery dealers in de Van Nelle Fabriek in Rotterdam is Gommeren Woninginrichting uit Roosendaal uitgeroepen tot Luxaflex® Gallery dealer van 2019.

De motivatie: "De familie Gommeren zijn echte ondernemers, die durven te investeren en keuzes te maken in presentatie, assortiment, styling en kennis. In 2019 bestaat het bedrijf 50 jaar en inmiddels heeft de derde generatie zijn intrede gedaan in de leiding. Die frisse, jonge manier van denken zie je terug in hun manier van werken.

Bij Gommeren vind je een wereld van inspiratie waar deskundig personeel je begeleidt in je keuze. De contacten tussen de familie Gommeren en Luxaflex Nederland zijn uitstekend, er is volop ruimte om te discussiëren en te leren van elkaars ervaringen."

In Nederland heeft Luxaflex® een kleine 50 Gallery dealers. De consument is bij deze dealers verzekerd van de ultieme Luxaflex® ervaring. Gallery dealers zijn allround specialisten die de vele mogelijkheden van Luxaflex® tonen en er alles over kunnen vertellen. Uiteraard is ook meet- en montageservice een onderdeel van dit concept. Gommeren is sinds 1,5 jaar onderdeel van deze club en heeft zich in die tijd volop bewezen.



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief