De middagronde met vele Dynamo turnsters.
De middagronde met vele Dynamo turnsters. Foto: trainster Karin

Vele medailles A-selectie Dynamo bij Regionale toestelfinales

ROOSENDAAL - De laatste Regionale wedstrijd dit seizoen waren de toestelfinales Zuid-West Nederland op 16 februari in Breda, afgelopen weekend.

Aan deze wedstrijd deden haast alle turnsters van de A-selectie van Dynamo Roosendaal mee.

In de eerste groep die middag mochten de pupil 1 N2 (Sterre Holterman en Bridget van den Broek) en de pupil 2 N2 (Dewi Govaers en Loïs Hartog) van start. Hier werden de eerste 10 medailles binnen gehaald: Sprong: Goud voor Dewi, Brons voor Bridget en Loïs; Brug: Goud voor Sterre en Loïs, Zilver voor Dewi; Balk: Zilver voor Sterre en Dewi; Vloer: Zilver voor Sterre, Brons voor Dewi.

41 medailles

In de laatste ronde waren het maar liefst 17 turnsters in verschillende categorieën die moesten turnen, dus waren weer de nodige hulptroepen ingeschakeld om alles te begeleiden. Instap N1 (Jada Wessels, Naomi Govaers, Nikki Boeren en Bryanna van Bodegraven); Pupil 1 N1 (Kyara van Dooren, Dina Hoefsmit en Iris van der Kloot); Pupil 2 N1 (Micaela van Dorst en Elin Antens); Jeugd N1 (Joany van Bodegraven en Loïs Schoonen); Junior B (Esmee Kools, Joëlla Vermeulen en Cato Graswinckel); Senior A (Manouk Haast en Iefke Jacobs); Senior Ere (Rebekka Hoek).

Er werden nog maar liefst 41 medailles bij gehaald.

Sprong: Goud voor Bryanna, Loïs, Manouk en Rebekka. Zilver voor Jada, Iris, Micaela, Joany en Esmee. Brons voor Dina en Elin.

Brug: Goud voor Iris, Micaela, Manouk en Rebekka. Zilver voor Bryanna en Elin. Brons voor Naomi.

Balk: Goud voor Bryanna, Iris, Loïs, Manouk en Rebekka. Zilver voor Jada, Micaela, Joany en Esmee. Brons voor Dina, Elin en Joëlla.

Vloer: Goud voor Bryanna, Loïs, Joëlla en Rebekka. Zilver voor Jada, Kyara, Micaela en Joany. Brons voor Nikki, Dina en Elin.

Bijna klaar voor landelijke wedstrijden

Met een totaal van 51 medailles kunnen we zeer tevreden terug kijken op deze toestelfinales en zijn de turnsters ver klaar voor de verdere landelijke wedstrijden.

Bedankt aan de trainsters en extra handjes om alles weer zo soepel te laten verlopen.



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief