22 jaar Ineke's 55 Plus Bal.
22 jaar Ineke's 55 Plus Bal. Foto: Corrie Goossens

Ineke's 55 Plus Bal viert 22-jarig bestaan

Sport en vereniging

ROOSENDAAL - Dit jaar staat voor de 22e keer Ineke`s 55 Plus Bal op het programma. Het bal dat door Ineke Klarenbeek in het leven werd geroepen is uitgegroeid tot een waar begrip tijdens het Roosendaalse carnaval.

Vele artiesten traden er op en veel leut is er op deze middag in de afgelopen jaren al gemaakt. Het bal werd, door de medewerking van trouwe sponsoren, steeds groter, maar de opzet blijft zoals Ineke daar in 1997 mee is begonnen, namelijk een gezellige middag, met in het middelpunt de ouderen van Roosendaal. Dat houdt de organisatie van het bal zeker in ere. Ook dit jaar hebben Hans en Bea Bergmans en de kinderen van Ineke, Jean-Paul en Majorie weer voor een mooi programma gezorgd wat met medewerking van de Black Horse en de vele vrijwilligers weer garant staat voor een groot feest.

Optredens
De 22e editie belooft een speciale middag te worden met wederom optredens van diverse bekende regionale artiesten zoals: Glenn Daanen, Cindy Hulshof, Sam van Veldhoven, Marijn van Geel, De Roosendaalse Eddy Wally en niet te vergeten Mien Oostvogels. Ook zullen er vele lokale blaaskappelen weer acte de presence geven. Er zullen jubileum speldjes worden verkocht en zal er een veiling worden gehouden van een speciaal ontworpen stukje Roosendaalse kunst.
De aanvang van het 55 Plus bal is maandagmiddag 4 maart vanaf 13 uur in zaal Black Horse aan de Hoogstraat 7 te Roosendaal. Voor de presentatie zorgen Piet Baselier en Eric van Hest. De toegang is gratis.



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief