Bogers Installatieburo is aangesloten bij Uw Duurzame Installateur.
Bogers Installatieburo is aangesloten bij Uw Duurzame Installateur.

Bogers Installatieburo uit Roosendaal is Duurzame Installateur

Door: Janny Mathijssen Bedrijvig Nieuws

ROOSENDAAL - Bogers installatieburo gaat zich nog meer profileren als installateur van duurzame oplossingen. Denk aan zonnepanelen, warmtepompen, LED-verlichting, verwarmings- en verkoelingsinstallaties en domotica. Het Roosendaalse bedrijf opgericht in 1927, heeft zich per 1 februari 2019 aangesloten bij Uw Duurzame Installateur. Dit is een samenwerkingsverband van elektrotechnisch en totaal-installateurs die naast het traditionele installatiewerk specialist zijn in duurzame oplossingen voor energiebesparing.

Bogers BV laat particuliere en zakelijke klanten graag de mogelijkheden zien van duurzame energie voor meer comfort, veiligheid, efficiency en minder energieverbruik. "We zijn al langer actief in het bieden van duurzame oplossingen", vertelt eigenaar Frank Bogers. "Vanaf nu gaan we daar nog meer mee naar buiten treden. We kunnen het verschil maken met kwaliteitsproducten en vakkundig, oprecht advies. Zo zijn we reëel over de mogelijkheden en zullen we bijvoorbeeld niet meer zonnepanelen installeren dan nodig is."

Comfortabel en energiezuinig binnenklimaat
Comfortabel en energiezuinig binnenklimaatAandacht voor duurzaam bouwen is een rode draad in de geschiedenis van Bogers Installatieburo. Het bedrijf ziet hierin voor zichzelf een belangrijke rol weggelegd. "Duurzaamheid wordt vaak als modewoord gebruikt", vindt Bogers. "Ons doel is helder: we bieden onze klanten een comfortabel en energiezuinig binnenklimaat. We combineren daarbij bewezen technieken en nieuwe technologieën met unieke en toekomstgerichte oplossingen."

Over Bogers Installatieburo BV
Bogers Installatieburo is een service-gerichte technische totaalinstallateur. Vanaf 1927 is het loodgietersbedrijf gegroeid naar een all-round installatiebedrijf voor loodgieterswerk, elektrotechniek, verwarming, ventilatie en dakwerk. Advies, ontwerp, uitvoering en nazorg worden in eigen hand uitgevoerd. De dienstverlening omvat het gehele traject: van advies en ontwerp tot realisatie en beheren en onderhouden van de installaties.



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief