Harry Jongeneelen en verzorgende Linda Matthijssen steken de duimen op
Harry Jongeneelen en verzorgende Linda Matthijssen steken de duimen op (Foto: Groenhuysen)

Wens bewoner Moerweide vervuld

ROOSENDAAL – Het vervullen van de wens van een klant is één van de mooie aspecten van het werken bij Groenhuysen. Harry Jongeneelen (81), bewoner van centrum voor Wonen & Zorg Moerweide, wilde graag nog eens autorijden. Op vrijdag 15 februari zag hij zijn wens in vervulling gaan.


Meneer Jongeneelen hield altijd veel van autorijden, maar door zijn geestelijke achteruitgang door Alzheimer kan hij dit niet meer. Het is dan ook al twee jaar geleden dat hij in zijn blauwe Kia rondreed. Verzorgende Linda Matthijssen vertelt: "Hij praat nog dagelijks over zijn auto en hoe fijn hij het vond om erin te rijden. Hij genoot van de vrijheid en het overal heen kunnen".


Samen met zijn zoon verraste Linda meneer een kwartier voordat rijschool ANWB hem op kwam halen. "Deze rijschool wilde graag helpen om de wens van meneer in vervulling te laten gaan", vertelt Linda. Op het parkeerterrein bij De Stok kroop meneer achter het stuur. Hij kreeg nog wat uitleg en met een grote glimlach op zijn gezicht vertrok hij. "Steeds wanneer hij ons voorbijreed, zwaaide hij vol trots". Na afloop had meneer één duidelijk woord om de verrassing te beschrijven: 'Geweldig!'. 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516715234500&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/roosendaal&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>

FOTOSERIESDIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief