Leden Vocal Group Nouveau.
Leden Vocal Group Nouveau. Foto: Rick Heinen

Vocal Group Nouveau bestaat 30 jaar

Sport en vereniging

ROOSENDAAL - Vocal Group Nouveau is een begrip in Roosendaal en omgeving. Al 30 jaar timmert deze groep nu al aan de weg, tot voor kort onder de bezielende leiding van muzikaal talent en duizendpoot Jan Roovers.

Het is allemaal begonnen met een zanggroep - bestaande uit een groep enthousiaste meiden - van het St. Gertrudis College onder leiding van Piet Keijsers.
Jan Roovers nam rond 1987 de muzikale leiding over en in 1989 heeft deze zanggroep de officiële naam Vocal Group Nouveau gekregen en werd het een vereniging. Vanaf dat jaar kwamen er ook heren bij om de zang te versterken. Er werd er op verschillende locaties in Roosendaal, met veel plezier en de nodige gezelligheid, gerepeteerd.

Al vanaf de prille start lukt het Vocal Group Nouveau elk jaar weer, om mooie optredens te verzorgen. Zeker bij jubileum momenten pakten de dames - en pakweg de eerste 20 jaar met de heren erbij - flink uit met grootse optredens in bijvoorbeeld de Kring, Het Verkadehuis, Parrotia en de St. Jan. Samen met de vaste muzikanten van de bigband, die zorgden voor een swingend en groovy geluid, maakte Vocal Group Nouveau er elke keer weer een feestje van.

Reünie
Vanwege het vertrek van de muzikaal leider én het jubileum van 30 jaar organiseert Vocal Group Nouveau een reünie op 6 april a.s. in Poolcafé Calypso. Een reünie die bedoeld is voor alle oud-leden en muzikanten. Herinneringen ophalen, nog eens samen zingen en een geweldig tijdperk met Jan afsluiten is de grote wens van Vocal Group Nouveau. Het belooft een spetterende middag te worden. Meer informatie kun je opvragen bij Monique van Krieken en ook bij haar kun je inschrijven voor deze middag. Moniquevankrieken@kpnmail.nl

We doen ons best om alle oud-leden op te sporen en uit te nodigen, dus.... zegt het voort, zegt het voort!



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief