Afbeelding
Foto: René Bruijnincx

De Kaasgraaf viert 1e lustrum op Tolbergcentrum samen met haar klanten

Door: Sandra Broosus Bedrijvig Nieuws

ROOSENDAAL – Hubert en Mariëlla van der Graaf zijn op 12 maart 2014 begonnen met een kaaswinkel in het Tolbergcentrum. Nu, 5 jaar later, kijken ze met plezier terug op die periode, maar richten ze zich vooral op de toekomst, We hebben nieuwe ideeën voor onze winkel, zeker nu het Winkelcentrum wordt uitgebreid en opgeknapt.

DOOR RENÉ BRUIJNINCX

Hubert en Mariëlla van der Graaf hebben de afgelopen vijf jaar hun ziel en zaligheid in de Kaasgraaf gestoken. De delicatessenzaak De Kaasgraaf dankt zijn naam dan ook aan de achternaam van de echtelieden.

Principe

Hubert van der Graaf benoemt een duidelijke visie, als hij het over zijn delicatessenwinkel heeft: "Uiteraard moet kwaliteit altijd de belangrijkste afweging zijn. Onze vaste klantenkring moet erop kunnen vertrouwen dat wij onze uiterste best doen om die kwaliteit te garanderen". Hij benadrukt daarbij dat de mensen die De Kaasgraaf bezoeken niet alleen boodschappen komen doen maar ook erg gehecht zijn aan dat persoonlijke gesprekje, dat in de delicatessenzaak een vanzelfsprekendheid is. "Dankzij onze klanten hebben we dit eerste lustrum bereikt", vat hij het succes van de winkel samen.

Assortiment

"Onze winkel is gespecialiseerd in exclusieve buitenlandse kazen, maar uiteraard nemen de Hollandse kazen een net zo belangrijke plaats in", vertelt Hubert. Hij verwijst daarbij naar één van de beste en lekkerste Noord Hollandse kaas in het assortiment, Weydeland Kaas, die gemaakt wordt op de CONO Kaasmakerij in de Beemsterpolder. Daarnaast heeft de Kaasgraaf ook een uitgebreid assortiment Boerenkazen. "Veel van onze klanten zijn weg van onze Italiaanse, Franse en Zwitserse kazen en specialiteiten. Door af en toe andere kazen te presenteren, kopen mensen ook eens iets anders. Dat proberen leidt tot interessante keuzes en dat helpt ons weer bij de samenstelling van het assortiment". Ook de keuzes in olijven, tapas, tapenades, rauwe ham en luxe worsten, hebben De Kaasgraaf tot een regionale winkel gemaakt.

Kwaliteit

Mariëlla van der Graaf benoemt de contacten met de klanten: "Mensen moeten tevreden zijn, en daarbij speelt uiteraard de kwaliteit van ons assortiment een grote rol. We bezoeken regelmatig beurzen, doen daar nieuwe ideeën en producten op en kijken ook naar de prijs - kwaliteitsverhouding". Daarnaast zijn onze Kaas- en Tapasplanken erg succesvol en verzorgen we ook verschillende soorten kaasfondue, raclettes en relatiegeschenken", vult Hubert aan.

Feestje

Op zaterdag 16 maart is het dan zo ver. "We vieren ons vijfjarige bestaan met een foodtruck en een meer dan levensgrote Ranjakoe. Klanten en belangstellenden kunnen zich tegoed doen aan lekkere tosti,s in diverse varianten. Echtgenote Mariëlla vult hem aan: "We hebben natuurlijk ook aan de kinderen gedacht. Er komt een Ranjakoe die ze mogen 'melken'. Ook is er een kleurplaatactie en zijn er verschillende proeverijen".

Openingstijden: Maandag gesloten. Dinsdag t/m donderdag van 8.30-17.30 uur. Vrijdag van 8.30 tot 18.00 uur. Zaterdag van 8.30 tot 16.30 uur.

Delicatessenzaak De Kaasgraaf, Tolbergcentrum 162, 4708 HK Roosendaal, 0165 – 553344, dekaasgraaf@filternet.nl. We zijn te vinden op Facebook en Instagram.



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief